Olaplex za lepe in sijoče lase

Olaplex za lepe in sijoče lase

OLAPLEX ne vsebuje silikonov, sulfatov, ptalatov, DEA in aldehidov ter ni bil nikoli testiran na živalih. OLAPLEX ponovno poveže prelomljene vezi v laseh, ki so bile poškodovane med kemično, termalno ali mehanično obdelavo las. Olaplex za lepe in sijoče lase tudi v našem salonu!

OLAPLEX se po večini uporablja za tri storitve v frizerskih salonih:

  • dodajanje v belilo
  • dodajanje v barvo
  • intenzivna samostojna nega za zelo poškodovane lase

 

1. Dodajanje v belilo:

Belilo ali blanž je strah vseh, ki jih skrbi zdravje las, tako strank kot frizerjev. Domača uporaba belila v velikih primerih pripelje do uničenih ‘gumijastih’ ali celo polomljenih las. Frizer, ki seveda bolje pozna tako strukturo las kot tudi belilo samo, večinoma takih primerov nima, a še vedno ga/jo lahko preseneti kakšna kemična sestavina, ki je v lasu od prejšnjih kemičnih obdelav (preparat za trajno, trgovinske barve…). Razlog za vse tegobe, ki jih lahko povzroči belilo, je podiranje vezi v notranjosti las. Sedaj, ko imamo OLAPLEX, so tegobe beljenja povsem pozabljene. OLAPLEX namreč nadomesti vse vezi, ki bi jih belilo razbilo, in še doda nove. V enem dnevu tako lahko sedaj z dodajanjem OLAPLEX-a belilu črnolasko spremenimo v popolno blondinko. Pri tem ne gre za to, da bi OLAPLEX pospešil svetlenje ali v tem pogledu spremenil delovanje belila, ampak OLAPLEX zaščiti lase in ustvari nove vezi, zaradi česar je možno večkrat v enem dnevu posvetliti lase brez kakršne koli škode. Lasje bodo v večini primerov po svetlenju z belilom in dodanim OLAPLEX-om celo bolj kvalitetni kot pred obdelavo. Svetlenje las z belilom ni več nočna mora vseh, ki bi radi imeli prelepe svetle lase! OLAPLEX dejansko, je kot se sliši zgornje branje: največja revolucija v frizerstvu od odkritja preparata za kodranje las.

2. Dodajanje v barvo:

Ne samo belilo, tudi barva lahko poškoduje lase, posebej v primerih, ko se lasje večkrat barvajo po celotni dolžini in ne samo na narastku. Teh poškodb je manj in so manj vidne, a zakaj nebi imeli namesto izsušenih trdih las, mehke, voljne, elastične, sijoče in zdrave? Tu zopet pride na pomoč OLAPLEX, ki se lahko doda v vsako barvo, ne glede na proizvajalca, in uporabi za vsako tehniko barvanja.

3. Intenzivna samostojna nega:

Suhi, izsušeni in poškodovani lasje so lahko z uporabo OLAPLEX-a preteklost. Intenzivna nega z njim bo kos še tako težki nalogi.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *